Du er her: Albinisme» Nyheter og artikler

Nyheter og artikler

blog.albinisme.dk

DFFA har nå laget blog på sin hjemmeside .Her omtales blant annet Nystagmusoprasjon m.m

Mer

”How to see””How to see” et foredrag...

Av den eignelske øyelegen Braien T Evans PhD. I forbindelse med årsmøte/familiekursus i Legoland i slutten av september 2007. Evans var også til stede på vårt årsmøte i Hurdal i slutten av februar i år, presentasjonen som ble brukt, kan du nå finne under referatet. Les...

Mer

Årsmøte 2008

Vi har gleden av å invitere våre medlemmer og andre med tilknytning til diagnosen, til helgeseminar og årsmøtet på naturskjønne Hurdal senteret. Her er oversiktlige og trygge forhold for både barn og voksne, uten alt for mange forstyrrende elementer.

Mer

INNKALLING TIL ÅRSMØTE 2008

Dette er brevet som vil bli sendt til alle medlemmene per post i begynnelsen av slutten av januar. Helgen 22.-24. februar avholdes ordinært årsmøte i Norsk Forening for Albinisme ved Hurdalsenteret, ca 30 min kjøring fra Gardermoen. I tillegg til årsmøte har vi et rikholdig program med informasjon fra Norsk Blindeforbund og møte med Albino Aid. Vi gleder oss spesielt over at den engelske øyelegen Brian Evans, som selv har albinisme, kommer og er sammen med oss denne helgen. På lørdagen får vi høre Evans foredrag ”How to see”, om hvordan synet påvirkes ved albinisme. Ber om påmelding snarest, innen 31.januar. Bruk vedlagt skjema, e-post eller evt. Pr telefon (etter kl. 17.00).

Mer