Du er her: Albinisme» Nyheter og artikler

Nyheter og artikler

Detekteamet er tilbake med Grand Prix Mysteriet.

Hei! Aniridi Norge inviterer både egne medlemmer og medlemmer i NFFA til regions samling for Østlandet (Østfold, Akershus, Oslo, Buskerud, Hedemark og Oppland) med krimteater i Oslo 15 Desember 2019.

Mer

KURS FOR PERSONER MED ANIRIDI, ALBINISME OG DERES PÅRØRENDE

Nedsatt funksjonsevne, - identitet eller ingrediens? I hvilken grad preger dette selvfølelsen? Det finnes ingen oppskrift på hva et godt liv er! Men noen ganger kan enkle teknikker, litt refleksjon og bevisstgjøring føre til betydningsfulle endringer.

Mer

Medlemssamling 2017 nærmer seg

NFFAs Medlemssamling 2017 den 28. til 30. april på Hafjell hotell nærmer seg med stormskritt! Du kan nå melde deg på vi vårt påmeldingskjema her på nettsiden. Påmelding må skje innen 14. april 2017, langfredag.

Mer

UNG FaceIT

Har du en medisinsk diaggnose som påvirker utseendet ditt, for eksempel en craniofacial diagnose eller en hudsykdom? Kunne du tenkt deg å delta i et forskningsprosjekt som prøver ut et helt nytt nettbasert dataprogram som heter UNG Face IT? UNG Face IT er et støtteprogram for ungdom som bekymrer seg for hvordan de ser ut eller opplever å bli ertet.

Mer