Du er her: Albinisme» NFFA» Referater og årsmeldinger» 4de EDA

4de European Days of Albinism 2018

 

EDA den 7. til 10.(11.) mars 2018

NFFA vil ha egen påmelding til egen medlemsamling som blir i forbindelse med EDA samlingen.
NFFAs medlemmer vil kan melde interesse for å delta på EDA samling på vårt norske påmeldingskjema. NFFA medlemmer skal altså ikke melde seg på via påmelding man finner på den linkede engelske siden!

 

Lenke til 4de EDA konferansens offisielle engelske hjemmeside - inkl. påmelding til forsker konferansen for utenlandsk fagpersonell. Påmelding for fagpersonell har nå startet!

OBS! Norsk fagpersonell som vil delta på EDA kan melde seg på til Prisen er satt til 3900 NOK som inkluderer overnatting fra 7-10.03. på Hurdalsenteret.

 

NFFA arrangerer den fjerde utgaven av European Days of Albinism (EDA) 7. til 10. mars 2018 og YPA som avsluttes 11.mars.

 

Arrangementet vil finne sted på Hurdal syn og konferansesenter. Det er ventet mellom 35 og 60 internasjonale forskere og fagfolk fra hele verden til arrangementet. Dette er fagfolk som har albinisme som en av sine hovedfagfelt.
Lenke til 4de EDA konferansens offisielle engelske hjemmeside.

9 lands pasientforeninger møtes også på konferansen. Og i tillegg ventes representanter fra land som ennå ikke har egne landsforeninger.

Samtidig vil også 20 – 35 unge mennesker med albinisme fra 9 ulike europeiske land samles for å dele erfaringer og bygge nettverk. Hvordan man lever med albinisme i ulike sammenhenger vil være hovedtema for de unges samling. Den vil foregå over fem dager, og det vil være ulike aktiviteter, samt en hel dag i Oslo. NFFA vil ha mulighet til å stille med fem personer på denne samlingen.


NFFA ønsker å avvikle den årlige medlemsamlingen, inkludert årsmøte, på samme tidspunkt. Vi ser det som en unik anledning til å være med på en stor europeisk konferanse, der man kan få den nyeste oppdaterte kunnskapen rundt albinisme, samt treffe forskere og fagfolk fra hele verden ansikt til ansikt, og øke kompetansen på albinisme.

Vi ønsker derfor at så mange som mulig setter av helgen 9. til 11.mars 2018 for å¨delta på medlemsamlingen.

NFFA vil ha egen påmelding til egen medlemsamling som blir i samme sted og tid som EDA samlingen. NFFAs medlemmer vil kunne melde interesse for å delta på EDA samling på vårt norske påmeldingskjema. NFFA medlemmer skal altså ikke melde seg på via påmelding man finner på den linkede engelske siden nedenfor.

 

Nedlastbart materiell om konferansene

4thEDA SaveTheDate flyer is here.

4de EDA Save the date flyer for Norge finner du her.

Informasjonskriv om 4de "European Days of Albinism" 2018

 

Relaterte lenker for mer informasjon, på engelsk

Lenke til 4de EDA konferansens offisielle engelske hjemmeside

Lenke til 4de EDA på albinism.eu

Lenke til albinism.eu

Lenke til påmeldingskjema for engelsk nyhetsbrev om 4de EDA

 

 

4EDA / 3YPA sponsorer (listet kronologisk etter størrelse og alfabetisk):

      

Sam-organisert av: