Du er her: Albinisme» Nyheter og artikler

Nyheter og artikler

Kategori: Generelt
lørdag 17. oktober 2020

5th EDA – European days of Albinism


Onsdag 4. – lørdag 7. november avholdes konferansen European Days of Albinism. I år er konferansen digital og streames fra forskjellige steder i verden.

NFFA ønsker å tilby en samling under EDA for de som er spesielt interessert.  Interessert? så les videre!

Informasjon om konferansen og program kan leses her https://5eda.albinism.eu/

Dette er i utgangspunktet en forskerkonferanse, så alle hovedinnleggene og flere av presentasjonene har «forskerspråk», men det er selvfølgelig åpent for alle å melde seg på. Språket er engelsk. 
Direkte individuell påmelding til online konferansen kan gjøres her og koster kun €25. Er du fagperson og har ønske om å delta på scientist programmet, men ikke har noen til å dekke avgiften - ta kontakt med oss så skal vi se hva vi kan gjøre.

NFFA ønsker å tilby en samling under 5EDA for de som er spesielt interessert. Denne vil foregå på hotell Augustin i Trondheim i samme tidsrom. Vi samles for felles streaming og legger opp til workshops eller diskusjoner innimellom. Det er mulighet for overnatting, samt at det er mulighet for å delta bare noen av dagene. Men vi har foreløpig bare 10 plasser, og de som ønsker å delta alle dagene blir prioritert. Men vi ønsker selvfølgelig å inkludere så mange som mulig, så meld din interesse uansett.

Arrangementet er gratis og billigste reisemåte dekkes mot kvittering i etterkant.

Spørsmål og påmelding rettes til leder@albinisme.no eller telefon 48034896. Frist for påmelding er onsdag 28 oktober. (For orden skyld - påmelding til NFFA's arrangement gjøres til NFFA og ikke på 5EDA nettsiden.)

Vel møtt.

For styret, Eva Elida.