Du er her: Albinisme» Nyheter og artikler

Nyheter og artikler

Kategori: Generelt
onsdag 5. juni 2019

KURS FOR PERSONER MED ANIRIDI, ALBINISME OG DERES PÅRØRENDE


Nedsatt funksjonsevne, - identitet eller ingrediens?

I hvilken grad preger dette selvfølelsen?

Det finnes ingen oppskrift på hva et godt liv er! Men noen ganger kan enkle teknikker, litt refleksjon og bevisstgjøring føre til betydningsfulle endringer.

I dette korte kurset får du muligheten til å oppdage noen av disse skattene sammen med andre. Du får lære teknikker og
får vite en del om andre lure grep. Det blir foredrag, diskusjoner, oppgaver i grupper og selvfølgelig erfaringsutveksling. Kurset passere både for deg som har Aniridi eller Albinisme, og for deg som er pårørende.

Vi sjekker inn på Scandic Oslo Airpost, Gardermoen, fredag 18 oktober, og blir boende til lunsjtider på søndag 20. Endelig program blir sendt ut når det nærmer seg, da vi ønsker å tilpasse innholdet til påmeldte deltakere.

Egenandelen er kr 500 pr person (tidligere var det annonsert 1000 kr i egenandel, men da vi har fått støtte kan vi nå redusere denne). Egenandel dekker reise, opphold og måltider. Reisen må bestilles og legges ut for selv, og blir senere refundert av NFFA ved innsending av kvitteringer.

For spørsmål og påmelding kontakt Eva Elida Skråmestø på e-post leder@albinisme.no eller telefon 48034896 - etter kl 18 på hverdager. Ved påmelding gi beskjed om diett eller andre behov.
Frist for påmelding er 1. september.

Da sees vi på Gardermoen i oktober?
For NFFA, Eva Elida Skråmestø.