Du er her: Albinisme» Nyheter og artikler

Nyheter og artikler

Kategori: Generelt
onsdag 5. juli 2017

Hold av datoene for EDA 7. til 11. mars 2018


Som de fleste av dere vet, skal NFFA arrangere den fjerde utgaven av European Days of Albinism (EDA) 7. til 11. mars neste år.

Arrangementet vil finne sted på Hurdal syn og konferansesenter. Det er ventet mellom 50 og 60 internasjonale forskere og fagfolk fra hele verden til arrangementet. Dette er fagfolk som har albinisme som en av sine hovedfagfelt. 4thEDA Save the date flyer finner du her.
Samtidig vil også 20 – 25 unge mennesker med albinisme fra 9 ulike europeiske land samles for å dele erfaringer og bygge nettverk. Hvordan man lever med albinisme i ulike sammenhenger vil være hovedtema for de unges samling. Den vil foregå over fem dager, og det vil være ulike aktiviteter, samt en hel dag i Oslo. NFFA vil ha mulighet til å stille med fem personer på denne samlingen.
NFFA ønsker å avvikle medlemsamlingen på samme tidspunkt. Vi ser det som en unik anledning til å være med på en stor europeisk konferanse, der man kan få den nyeste oppdaterte kunnskapen rundt albinisme, samt treffe forskere og fagfolk fra hele verden ansikt til ansikt, og øke kompetansen på albinisme.

Vi ønsker derfor at så mange som mulig setter av helgen 9. til 11.mars 2018. Det vil komme en detaljert agenda for helgen senere.

Ses på Hurdal.


Med hilsen
Styret NFFA