Du er her: Albinisme» Nyheter og artikler

Nyheter og artikler

Kategori: 2015
søndag 1. februar 2015

Medlemssamling 2015 nærmer seg


NFFAs Medlemssamling 2015 den 17. - 19. april 2015 nærmer seg med stormskritt!
Du kan nå melde deg på vi vårt påmeldingskjema her på nettsiden. Påmelding må skje innen 1. april 2015

Den 17. - 19. april 2015 har vi gleden av å invitere til medlemssamling på Quality hotel Strand på Gjøvik.
Hotellet er et topp moderne kurs- og konferanse hotell midt i Gjøvik sentrum.
Hotellet ligger 300m fra jernbanestasjonen. Her går det direkte tog fra Oslo S. Og det går busser inn fra både Oslo, Gardermoen og Lillehammer.
Hotellet har lagd et fantastisk opplegg for oss denne helgen. Som tidligere, har vi erfaring med at samlingene blir best der vi kan kombinere sosialt samvær, ulike aktiviteter i fellesskap og faglig påfyll. Under denne helgen blir familien satt i fokus.
Årsmøtet blir som vanlig avholdt på fredag kveld.
Lørdagen blir todelt. Før lunch vil barn og unge få tilbud om en omvisning og ulike aktiviteter på Vitensenteret. Ansatte ved Vitensenteret vil sammen med oss utføre ulike eksperimenter, samt at det blir ulike aktiviteter. De voksne som er på hotellet, vil får faglig på fyll fra ulike foredragsholdere.

Etter lunch vil alle bli fraktet med buss til "Over skog og Heiberg". Dette er en fantastisk villmarkscamp, der store og små vil bli utfordret på ulike aktiviteter, både sammen og individuelt. Av noen aktiviteter kan vi nevne pil og bue, øksekasting, brobygging og hesteridning. Ettermiddagen blir avsluttet med en god middag i campens trivelige lavvo.
Hotellet består av en egen spa-avdeling, som er fritt tilgjengelig for oss. Barn har dessverre ikke adgang. Vi har derfor ordnet det slik at barn vil ha mulighet til å bruke spa-anlegget før lunch på søndag.
Før lunch på søndag vil de voksne ha ulike arbeidsgrupper, der man skal diskutere og dele erfaringer i på forhånd presenterte temaer.
Hotellet ligger midt i Gjøvik sentrum med de muligheter dette gir for helgen. Kinoen i Gjøvik er samlokalisert med hotellet, for de som ønsker seg en kino-opplevelse fredag eller lørdag kveld. Hotellet stiller opp med god mat gjennom hele helgen, og barna har fri tilgang til egen soft-is maskin og popcorn
gjennom hele oppholdet.
Vi i styret er overbevist om at dette blir en fantastisk helg, og vi håper så mange som mulig setter av helgen. Vi trenger dere på samlingen!

Praktisk informasjon om reise og så videre finner du på siden for "Årsmøte for 2014 den 17.03.2015" Der finner du også årsmøtepapirer mv når dette foreligger.

Du melder deg på via påmeldingskjemaet her Om du ennå ikke er medlem så kan du melde deg inn på forhånd via innmeldingskjemaet.