Du er her: Albinisme» Nyheter og artikler

Nyheter og artikler

Kategori: 2014
lørdag 22. november 2014

Tur med den Transsibirske jernbanen 2015


Er dere interessert i denne sagnomsuste togreisen med den Transsibirske jernbanen med tilhørende opplevelser?

Dette er en ganske krevende reise med varighet ca.12 – 16 dager. Man skal bo tett oppå mange mennesker i en lengre periode, og fasilitetene og komforten er varierende for å si det sånn… Det kreves en stor grad av sjølstendighet, og mange av dere må regne med å ha med egen ledsager. På denne reisen har jeg ingen mulighet til å følge opp på samme måte som flere av dere er vant til fra tidligere.

Likevel – dette blir en fantastisk opplevelse, og mange livsvarige inntrykk for de som virkelig er innstilt på et slikt eventyr

Sannsynlig avreisedato fra Norge er søndag 30. august 2015 (hjem senest 16. september 2015), og i utgangspunktet er det lagt opp til at vi tar tog hele veien til Beijing (båt over Østersjøen), og fly hjem igjen. Alternative løsninger kan vurderes for de som ikke har muligheten eller tid til å bli med på ”full pakke”.

Har du lyst til å se 1. utkastet til rammeprogram så ta kontakt.

Dere som ønsker videre informasjon mtp. at dere har lyst til å bli med aktivt gi meg en tilbakemelding om dette på e-post innen 15. desember. Tidlig på nyåret – eller umiddelbart etter 30 påmeldte – setter vi (Kinareiser og jeg) bestillingen ut i livet. Dette for å få best mulig pris. De som ønsker det kan melde seg på fortløpende senere også, men da kan prisen være noe høyere – avhengig hovedsakelig av flyprisene på hjemreisen.

Nå er vi endelig i gang!

Mvh. Arild Røland
arild-transsibirske@albinisme.no