Du er her: Albinisme» Nyheter og artikler

Nyheter og artikler

Kategori: 2011
søndag 23. januar 2011

Påmelding Medlemssamling 2011


Påmeldingsfrist er satt til 1. mars 2011!

MEDLEMSSAMLING Bergen 18. - 20 mars 2011 holdes på Thon Hotel Bergen Airport.


Styret for NFFA har nå stort sett klare planene for medlemssamlingen 18. - 20 mars 2011.
Vi prøver å lage variert program slik at det blir en helg som alle får nytte og glede av. Så nå er det bare å melde seg på.
Samtidig kunne du jo holde øye med flybillettene. Bestill billetter med det samme og spar penger for NFFA og siste-liten-hodebry for deg selv. Februarnummeret av Lysluggen inneholder offisiell invitasjon, program, årsmøteinnkalling osv. Du finner også de viktigste årsmøtepapirene her.

Programmet:

Tema for helgen: DET VI VIL FÅR VI TIL

Vi starter fredagen med middag kl 18:00 og etterpå blir det årsmøte hvor vi ber om at alle stemmeberettige stiller (minst én fra familiemedlemskap).
Vi avslutter på søndag med lunsj kl 13:30.

Foredragstema:

Bolig og belysning, Barn og data, Utdanning og yrkesvalg. Pluss andre mindre innslag
Vi planlegger å arrangere drøfting i likemannsgrupper i forbindelse med hvert temaforedrag.

Litt om hotellet:

Hotellet har fine og store dobbeltrom. Familierommene er 2 dobbeltrom med dør imellom og med god plass til ekstraseng. Det er også skap, selv om de ikke er veldig store. Det er kjøleskap på alle rom. Hotellet har eget basseng i velværeavde-lingen. Bassenget har grei størrelse, men er ikke et stort svømmebasseng. Vi regner med at det blir buffet til alle måltider.
Hotellet har vært en del brukt av Blindeforbundet og er vant til synshemmede. Vi får to store møterom. Det ene blir gjort om til lekerom for barna med det utstyret som hotellet selv har. Vi planlegger utflukt for barna søndag formiddag. BUA har ansvar for barneprogram. Det er både badeland og bowlinghall ikke langt unna. Lørdag ettermiddag planlegger vi familieutflukt til Akvariet. (Egenandel 115 for voksne og 75 for barn.)
Fra hotellet tar det 3 min å gå til Rema 1000, der er det også en Mix kiosk og Dolly Dimples.Vi minner om at påmeldingsfrist til medlemssamlingen 18. - 20. mars 2011 er satt til 1. mars 2010!

Se i menyen for å finne påmeldingssekjema...