Jubileumsmiddag og underholdning

Se bilde i orginal størrelse!
Klovnen.
Klokken 1830 var det klart for velkomst drink og mingling i atriet

Lederen Brian Kristensen holdt jubileumstale og deretter bar det inn i spisesalen til pent oppdekking. Riktig festmat med norsk laks til forrett, oksefilet med sjampinjonger, bacon, ristede aspargesbønner og råsteikte poteter, til dessert var det hjemmelaget is med frukter alt med tilhørende viner. Også barna var til stede under forretten og hovedretten. De fikk sin egen dessertbufeet med overraskelse i barnerommet. Mellom hovedrett og dessert fikk vi diverse jubileumstaler og hilsning fra kronprinsesse Mary i Danmark. Så var det klart for framføring av ”prosjekt surprise” til stor jubel fra publikum.

Så var turen kom til overraskelsen for de minste: Det var en innleid klovn og ballongkunstner som holdt nesten en times show for barna. (Til stor glede for de voksne også).
Deretter var det kaffe m.m, og sosialt samvær til langt ut i de små nattetimer. Undertegnede var ikke i seng før kl 04.



^ Toppen

Denne siden ble sist endret: 06.06.2009